Warning: Use of undefined constant enable - assumed 'enable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/isosoft/public_html/wp-config.php on line 70
10 συμβουλές για επιτυχημένο SEO! - Isosoft

10 συμβουλές για επιτυχημένο SEO!

Σε προηγούμενο άρθρο του blog της ISOSOFT, μιλήσαμε για το το πώς ευρετηριοποιούν οι μηχανές αναζήτησης τις ιστοσελίδες του διαδικτύου και πως κατατάσσουν τα αποτελέσματα μετά από την εισαγωγή των λέξεων κλειδιών από τον χρήστη.

Στο άρθρο αυτό θα δώσουμε λίγες, αλλά άκρως σημαντικές συμβουλές για το πως μπορούμε να είμαστε πάντα πρώτοι στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google αλλά και των άλλων μηχανών αναζήτησης .

  • Εστιάστε σε μία περιφραστική λέξη κλειδί που οι χρήστες την αναζητούν συχνά. Για να είστε σίγουροι ότι εστιάζετε στο σωστό keyword, επισκεφτείτε το  Google Trends για να διαπιστώσετε αν τη συγκεκριμένη φράση την αναζητούν συχνά και σε πoιο βαθμό.
  • Ανανεώνετε συχνά το περιεχόμενο σας. Κάτι τέτοιο μπορείτε να το επιτύχετε είτε ανεβάζοντας τις προσφορές σας ή με την  διεξαγωγή διαδικτυακών διαγωνισμών,  αν είστε ιδιοκτήτης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Επίσης,  μπορείτε να διατηρείτε ένα blog όπου θα γράφετε κάποια άρθρα σχετικά με τα νέα του κλάδου στον οποίο ανήκετε.
  • Φροντίστε τα anchor links να περιλαμβάνουν κείμενο με ιδιαίτερη σημασία ή και την λέξη κλειδί που σας ενδιαφέρει και όχι απλά την φράση πατήστε εδώ.
  • Καταθέστε το sitemap σας στο Google Webmaster Tools. Με τον τρόπο αυτό λέτε στην Google να ευρετηριοποιήσει την ιστοσελίδα σας.

work-on-seo-300x169

  • Γράψτε ποιοτικά κείμενα – περιεχόμενο. Μην ξεχνάτε ότι το περιεχόμενο προορίζεται για ανθρώπους, επομένως θα πρέπει να έχει ενδιαφέρον και ελκυστικό περιεχόμενο και να μην είναι παραφορτωμένο με λέξεις κλειδιά μόνο και μόνο για να ικανοποιεί τα robots!
  • Links από διακριτές πηγές με υψηλή κατάταξη όπως για παράδειγμα εκπαιδευτικά ιδρύματα (με ltd .edu) προς την ιστοσελίδα σας, καθιστούν την ιστοσελίδα σας αξιόπιστη για τις μηχανές αναζήτησης και την ανεβάζουν πιο ψηλά.
  • Η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να είναι responsive, δηλαδή να προσαρμόζεται η εμφάνιση της σε όλες τις συσκευές και να προβάλλεται όμορφα το περιεχόμενό της.
  • Απαλλαγείτε από τα broken links.
  • Προσθέστε alternate text στις εικόνες της ιστοσελίδας σας, σχετικό με τις λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιείτε.
  • Τέλος, οι μηχανές αναζήτησης προτιμούν το περιεχόμενο το οποίο είναι μοναδικό αλλά και ποιοτικό. Αν για παράδειγμα φτιάχνετε ένα  e-shop, το να αντιγράψετε τις περιγραφές των προϊόντων από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή σίγουρα δεν είναι μία καλή πρακτική.

 

Αν το SEO σας δυσκολεύει και σας φαίνεται μία επίπονη διαδικασία, μπορείτε να απευθυνθείτε στο δυναμικό της ISOSOFT, το οποίο θα χαρεί να σας συμβουλέψει αλλά και να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου το έργο αυτό.

 

Comments are closed.