Warning: Use of undefined constant enable - assumed 'enable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/isosoft/public_html/wp-config.php on line 70
TopAgroDeals - Isosoft

TopAgroDeals

logo3

Το TopAgroDeals.net αποτελεί την πρώτη ελληνική προσπάθεια δημιουργίας μιας ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας εμπορικής δραστηριότητας, που φέρνει σε επαφή τις ελληνικές αγροτικές παραγωγικές μονάδες, οικοτεχνίες, συνεταιρισμούς και βιοτεχνίες, με τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες ή/και καταναλωτές που αναζητούν στο internet αγροτικά και άλλα προϊόντα διατροφής, πάντα με σκοπό να αυξήσει την εξωστρέφεια των Ελλήνων παραγωγών. Η ολοκληρωμένη παρουσίαση κάθε προιόντος συνοδεύεται από συμβουλευτικές υπηρεσίες εξαγωγών και πακέτα Logistics από τις πλέον σύγχρονες ελληνικές μεταφορικές εταιρείες.

Tο TopAgroDeals.net έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διευκολύνει τις συναλλαγές με το εξωτερικό και να προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες στον τεράστιο αριθμό δυνητικών πελατών μέσα από το διαδίκτυο. Προσφέρει υπηρεσίες πιστοποίησης και υπολογισμού του κόστους εξαγωγών καθώς και νομικές αλλά και εμπορικές συμβουλές προς τον παραγωγό.

 

Επισκεφθείτε το εδώ:

Comments are closed.