Warning: Use of undefined constant enable - assumed 'enable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/isosoft/public_html/wp-config.php on line 70
Μήπως ήρθε η στιγμή να μεταβεί η επιχείρησή σας στην ψηφιακή εποχή; - Isosoft

Μήπως ήρθε η στιγμή να μεταβεί η επιχείρησή σας στην ψηφιακή εποχή;

Στην εποχή μας, όποια εταιρία δεν έχει σελίδα στο ίντερνετ είναι σαν να μην έχει φυσική παρουσία.

Ή μπορεί ο δυνητικός πελάτης να υποθέσει ότι η επιχείρηση δεν πάει καλά ή ότι δεν δραστηριοποιείται πια στον κλάδο. Κάτι ανάλογο ισχύει και με τα προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα. Όταν η επιχείρηση έχει καιρό να ανανεώσει το περιεχόμενο της, υποδηλώνεται μία στασιμότητα, η οποία προβληματίζει τον υποψήφιο πελάτη και του δημιουργεί αμφιβολίες για την ποιότητα των υπηρεσιών της επιχείρησης.

website-1624028_960_720

 

Αν εσείς ακόμα δεν έχετε σιγουρευτεί   ότι χρειάζεστε μία επαγγελματική ιστοσελίδα, τότε οι παρακάτω λόγοι σίγουρα δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους.

  •  Σκιαγράφηση του προφίλ των πελατών

Μέσα από την ιστοσελίδα σας, το κοινό, σας γνωρίζει καλύτερα ενώ έχει την δυνατότητα να αλληλεπιδράσει μαζί σας  και να πραγματοποιήσει τις λεγόμενες μετατροπές όπως την εγγραφή του στην λίστα των παραληπτών του newsletter σας, είτε αγοράζοντας ένα προϊόν σας σε περίπτωση που διατηρείτε ηλεκτρονικό κατάστημα.

  • Διαθεσιμότητα όλο το 24ώρο

O πελάτης μπορεί να  μάθει για εσάς και την υπηρεσία ή το προϊόν σας σας οποιαδήποτε στιγμή το θελήσει καθώς είστε διαθέσιμοι 24/7 μέσω του ιστοτόπου σας. Επιπρόσθετα σε περίπτωση που διατηρείτε ηλεκτρονικό κατάστημα, τότε τα οφέλη είναι πολλαπλά, καθώς μπορούν οι πελάτες σας να πραγματοποιούν αγορές ενώ εσείς δεν καταβάλετε την παραμικρή προσπάθεια να τους εξυπηρετήσετε.

  • Επικοινωνία με τον πελάτη

Η επικοινωνία ποτέ δεν ήταν τόσο άμεση και εύκολη.Ο υποψήφιος πελάτης σας μπορεί να σας ρωτήσει ότι επιθυμεί συμπληρώνοντας μία διαδικτυακή φόρμα ή να αποστείλει ένα e-mail με τις απορίες και τους προβληματισμούς του.

  • Ενίσχυση εταιρικού προφίλ

Με την δημιουργία ιστοσελίδας αλλά και με το “ανέβασμα” άρθρων σχετικά τις υπηρεσίες που προσφέρετε αλλά και τις επικρατούσες τάσεις στον κλάδο που δραστηριοποιείστε, παρουσιάζεστε ως μία μορφή αυθεντίας γύρω από ένα συγκεκριμένο θέμα.

Η ISOSOFT με την εμπειρία που διαθέτει στον χώρο της πληροφορικής αναλαμβάνει τη δημιουργία, τον σχεδιασμό και τον επανασχεδιασμό Portals και ιστοσελίδων, τα οποία παρέχουν υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας (Web 3.0 εργαλεία, Media Portals) και αναλαμβάνει την συντήρηση αυτών των ιστοτόπων από εξειδικευμένο προσωπικό.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο  info@isosoft.gr ή καλέστε μας στο 2310-541 017!

Comments are closed.