Warning: Use of undefined constant enable - assumed 'enable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/isosoft/public_html/wp-config.php on line 70
Αλήθεια πόσο χρόνο δαπανάτε καθημερινά στα social media; - Isosoft

Αλήθεια πόσο χρόνο δαπανάτε καθημερινά στα social media;

O μέσος χρόνος που ξοδεύει το κάθε άτομο στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεπερνά τις 2 ώρες ημερησίως.

Το social media marketing έχει γίνει πλέον απαραίτητο συστατικό του online marketing κάθε επιχείρησης και ελεύθερου επαγγελματία στην Ελλάδα. Μόνο το facebook αριθμεί ενεργούς μηνιαίους χρήστες  ισοδύναμους με πάνω από το μισό του παγκόσμιου πληθυσμού.

Το social media marketing αποτελεί πλέον ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της στρατηγικής μάρκετινγκ. Οι επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο ανακαλύπτουν συνεχώς τρόπους με τους οποίους τα μέσα κοινωνικής ενημέρωσης θα μπορούσαν να συμβάλουν στην επιτυχία και την ανάπτυξη τους.

Εάν προβληματίζεστε για το αν το αξίζει τον κόπο να επενδύσετε  στο Social Media Marketing, οι παρακάτω λόγοι σίγουρα θα σας πείσουν.

• Τα social media σας διευκολύνουν, διότι σάς επιτρέπουν να γνωρίσετε τους πιθανούς πελάτες σας. Με την εφαρμογή των analytics είστε σε θέση να συλλέξετε πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας και τους δυνητικούς πελάτες σας.

• Τα social media αποτελούν έναν άμεσο δίαυλο επικοινωνίας με το κοινό σας. Μπορείτε να απαντάτε άμεσα στα σχόλια τους, να επιλύετε απορίες και τυχόν προβλήματα που προκύπτουν, αλλά και να ενισχύσετε το κύρος σας και την θέση σας στην αγορά με την εμπιστοσύνη που σας  δείχνουν οι πελάτες  σας, οι οποίοι μοιράζονται την ευχάριστη εμπειρία χρήσης του προϊόντος ή της υπηρεσίας που προσφέρετε.social-media-logos

• Οι πελάτες που χρησιμοποιούν κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook και το Twitter, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας άμεσα. Σύμφωνα με το Forbes, το 71% των καταναλωτών οι οποίοι λαμβάνουν μια γρήγορη απάντηση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι πιο πιθανό να συστήσουν την επιχείρηση και σε άλλους πελάτες.

• Εύκολη και άμεση εφαρμογή μίας καμπάνιας μάρκετινγκ μέσω των κοινωνικών δικτύων. Οι επιχειρήσεις μπορούν να προωθήσουν την καμπάνια τους με το πάτημα ενός κουμπιού και παράλληλα να λάβουν μετρήσιμα αποτελέσματα από την απόκριση του κοινού τους.

Θέλετε κι άλλους λόγους;

Όσους περισσότερους υποστηρικτές αποκτάτε, τόσο μεγαλώνει η επιρροή σας. Όσοι περισσότεροι άνθρωποι μιλούν για σας σε κοινωνικά δίκτυα, τόσο πιο μεγάλη είναι η κοινότητα που υποστηρίζει εσάς και τις υπηρεσίες, ενώ εδραιώνει ένα δυνατό brand name στην αγορά.

Εσείς ακόμα διστάζετε να επενδύσετε σε μία καμπάνια Social Media Marketing?

H ISOSOFT είναι κοντά σας στο έργο αυτό, έτοιμη να σας υποστηρίξει με το έμπειρο προσωπικό της και να αναλάβει για εσάς την δημιουργία μίας επιτυχημένης καμπάνιας social media marketing.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο  info@isosoft.gr ή καλέστε μας στο 2310 500167 !

Comments are closed.