Warning: Use of undefined constant enable - assumed 'enable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/isosoft/public_html/wp-config.php on line 70
Προωθήστε τα προϊόντα σας στην μεγαλύτερη ελληνική αγορά αγροτικών ειδών - Isosoft

Προωθήστε τα προϊόντα σας στην μεγαλύτερη ελληνική αγορά αγροτικών ειδών

Είστε παραγωγός; Διατηρείτε μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση; Ανήκετε σε κάποιον συνεταιρισμό;

H πλειοψηφία των Ελλήνων παραγωγών δεν βρίσκει ζήτηση για να διαθέσει τα προϊόντα της, βρίσκεται στην αφάνεια και μεσολαβούν αρκετοί φορείς μέχρις ότου φτάσουν τα προϊόντα τους στην ευρεία κατανάλωση.

Αν θέλετε τα προϊόντα σας να γίνουν γνωστά και να τα διαθέσετε εκτός του στενού γεωγραφικού πλαισίου το οποίο σας περιβάλλει, απευθυνθείτε στην μεγαλύτερη πλατφόρμα ελληνικής αγοράς αγροτικών ειδών.

Η πλατφόρμα topagrodeals σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από μια ομάδα συνεργατών, με σκοπό την εξωστρέφεια των ελληνικών αγροτικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

top-300x212

Τι είναι τελικά το TopAgroDeals.net;

Το TopAgroDeals.net αποτελεί την πρώτη ελληνική προσπάθεια δημιουργίας μιας ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας εμπορικής δραστηριότητας, που φέρνει σε επαφή τις ελληνικές αγροτικές παραγωγικές μονάδες, οικοτεχνίες, συνεταιρισμούς και βιοτεχνίες, με τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες ή/και καταναλωτές που αναζητούν στο internet αγροτικά και άλλα προϊόντα διατροφής, πάντα με σκοπό να αυξήσει την εξωστρέφεια των Ελλήνων παραγωγών. Η ολοκληρωμένη παρουσίαση κάθε προϊόντος συνοδεύεται από συμβουλευτικές υπηρεσίες εξαγωγών και πακέτα Logistics από τις πλέον σύγχρονες ελληνικές μεταφορικές εταιρείες.

Tο TopAgroDeals.net έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διευκολύνει τις συναλλαγές σας με το εξωτερικό και να προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες στον τεράστιο αριθμό δυνητικών πελατών μέσα από το διαδίκτυο. Προσφέρει υπηρεσίες πιστοποίησης και υπολογισμού του κόστους εξαγωγών καθώς και νομικές αλλά και εμπορικές συμβουλές προς τον παραγωγό.

       Απευθυνθείτε στην ΙSOSOFT για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή σας στην πλατφόρμα μας!

Comments are closed.